Seto Power LED – 4000 Lumen

Denna högpresterande lampa innehåller den mest avancerade LED-tekniken. Den är robust, nästan underhållsfri och lätt att hantera. SETO POWER-lampan med fjärrkon

Dela
Artikelnummer: 73100002

Denna högpresterande lampa innehåller den mest avancerade LED-tekniken. Den är robust, nästan underhållsfri och lätt att hantera. SETO POWER-lampan med fjärrkontrollen har två applikationslägen:

1. Under drift i handläge kan enheten användas för mobila ändamål.
2. Vid drift i stativläge har enheten två utdragbara stödben. Höjden, som är individuellt justerbar, ger en idealisk belysning på arbetsplatserna.

Lampans huvud består av 30 högeffektiva LED, som ger ett starkt ljus och är utmärkt för belysning av arbetsplatser. De tre nivåoptikerna kan vara helt fokuserade och gör denna lampa till en mångsidig och pålitlig följeslagare. SETO POWER LED är tillverkad av ett slagfast polyesterhölje. Dessutom har den stålelement (placerad i den inre delen) som garanterar enhetens säkerhet. På grund av de 4 Quicklock-staplarna kan lamphuvudet förlängas från 820 mm till 1800 mm. Dessa unikt utformade staplarna möjliggör en enkel förlängning, men garanterar fortfarande en stabil konstruktion. Efter användning kan stängerna lagras i själva enheten.

SETO POWER LED har ett par intrigerade svängande ben som garanterar extra stabilitet och undviker extra stödutrustning.

E-nr: 75 049 16